Ψάρεμα κωδικών σε χρήστες του Π.Α.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε ότι κυκλοφορεί email με αποστολέα το Helpdesk Account in Samos και με email διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σας ενημέρωνουμε ότι το μήνυμα αυτό αφορά «ψάρεμα» κωδικών (password) των χρηστών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή παραπλανητικό email το οποίο προτρύνει τους χρήστες να κοινοποιήσουν τον προσωπικό τους κωδικό. Ο αποστολέας χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα (Helpdesk Account in Samos) αλλά η email διεύθυνσή του είναι διαφορετική ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Το ΠΑ δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο (τηλεφωνικός η μέσω e-mail) τους κωδικούς σας. Είναι προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.

Επιλέγετε και φυλάσσετε τους μυστικούς κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους 

Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους ή συνημμένα αρχεία .

Σε περίπτωση που έχετε ήδη απαντήσει με τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλάξτε άμεσα password (https://webmail.aegean.gr/iisadmpwd/).

Απο την 

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Χρηστών Σάμου

 

 

Πλοηγηση